Agencija

Agencija Sedna je na trgu od leta 2004. V tem obdobju smo pridobili številne izkušnje in reference z domačimi in tujimi naročniki pri snovanju uspešnih produktov ter celovitih oglaševalskih kampanij. Smo prejemniki Priznanja za odličnost Fundacije Brumen, priznanj SOF-a, Zlatega bobna in smo pridruženi člani ameriške ter nemške gospodarske zbornice v letu 2017.

Ker je naša prednost prav v celovitosti ponudbe, se z mlado ekipo sodelavcev nenehno izobražujemo in pri svojem delu iščemo vedno nove pristope in izzive, kar nam omogoča odličnost izvedbe na vseh področjih. Pri svojem delu zagovarjamo stališče, da kakovost oglasov nikoli ne sme biti odvisna le od vloženega denarja naročnika. Kakovostno oglaševanje je takšno, da zmore vzbuditi želeni odziv pri tistih, ki jim je namenjeno, če pa odstopa od povprečja, je še toliko bolj odlično!

Zavedamo se, da je potrebno na trgu nastopati na svojevrsten način, hkrati pa nam izkušnje omogočajo preudarno in celostno snovanje akcij, po meri naročnika.
Ker smo dinamično, kreativno in hitro prilagodljivo podjetje, našim strankam nudimo dolgoročno partnerstvo in zanesljivo podporo.